szolgáltatások


Fotós szolgáltatásaink

portré, riport

Jól felszerelt stúdiónknak, hordozható gépállományunknak és szaktudásunknak köszönhetően bízhat ránk riporteri feladatokat is. Minden helyzetből képesek vagyunk kihozni a maximumot (pl. kevés fény vagy gyorsan mozgó téma esetén), esetleg javaslunk egy általunk jobbnak vélt, alternatív megoldást.

esküvő

Tértől és időtől függetlenül vállalunk mindenfajta esküvői fotózást, legyen szó egy hagyományos lagziról, vagy Trash The Dress-koncepcióról. Fotósaink Erdélyben, Svédországban, Angliában és több más szomszédos államban látnak el feladatokat. A násznép nagyságától függően egy vagy két fotós érkezik a helyszínre, akik akár 12 órás programhoz is elegendő nyersanyagot, tárhelyet és energiát biztosítanak több profi géppel, notebookkal, mobil stúdióval, projektorral, mobil nyomtatóval. Lehetőség szerint egy férfi egy női fotós dolgozik egyszerre, mivel mi azt valljuk, hogy vannak speciális témák, amikre a nők érzékenyebbek. Az anyagok feldolgozását követően több ezer képet adunk át, mindet utólag “szintezve” (fehéregyensúly, színegyensúly, zajszűrés, kontraszt, stb.), ahol kell, retusálva, annak érdekében, hogy Ön a pillanat örömét még sokáig vissza tudja idézni képeink segítségével. Nem retusálunk viaszbabává senkit. Bőr- vagy textilborítású fotókönyvet, képvetítést is készítünk az esküvő legszebb pillanatairól, az elkészült anyagokat pedig egyedi pendrive-on, vagy letöltős felületen adjuk át az eseményt követően legkésőbb 60 nappal.

városkép, tájkép

Ha egy város ezerféle nézőpontból lehet káprázatos, miért csak egy szemszögből tekintene rá? A HDR-funkciók (nagy dinamikatartományú képalkotás) használata, illetve az ultranagy látószögű halszemobjektívünk rendkívüli tulajdonságai teszik különlegessé a már megszokott látványt. Gyönyörű városainkat és természeti kincseinket népszerűsítő kampányához, turisztikai kiadványához biztosra vesszük, hogy cégünkben megtalálja a legjobb partnert.

természet

Nagyon szeretünk túrázni. Ilyenkor nem maradhat otthon a makró objektívünk sem.

tabló

Tablófotózást minden esetben az iskolátokban végezzük – hacsak az osztály nem máshol szeretné -, így nem kell kimozduljatok még az osztályteremből sem. Profi kollegáink mindenben segítenek nektek: az első ötletektől a megvalósításig. A fotózás során nagyméretű kijelzőn nézhetitek meg a rólatok készült képeket, és választhatjátok ki azt, amit a tablótokon szeretnétek majd viszontlátni. Egy-egy pattanást, bőrhibát nem kell elrejtenetek vastag alapozó alá! Profi utómunkacsapat retusálja a képeket, így ezeket eltűntetjük mi digitálisan. Természetesen kedvenc szépségpöttyeiteket megtartjuk, de csak akkor, ha szeretnétek.
Amint a tabló elkészült – bekeretezzük és beüvegezzük nektek – átadjuk, és máris kitehetitek kedvenc üzletetek kirakatába, hogy az egész város csodájára járhasson.
A tablóképeket digitális formában is megkapjátok, így nem lesz akadálya annak, hogy e-mailben küldjétek el távoli rokonaitoknak, vagy kitehessétek a Facebook-ra legújabb profilképeteket.
Természetesen, ha már Nálatok vagyunk, minden egyedi kérést szívesen teljesítünk. Nincs akadálya annak, ha szeretnétek néhány képet legjobb barátotokkal-barátnőtökkel párban, kiscsoportban, nagycsoportban.

A tablófotózás díja mindösszesen 5000,- forint / fő* ami tartalmaz:

Diákok részére:
• 8 db igazolványképet
• 4 db 10×7-es fotót
• 1 db 10×15-ös fotót
• 1 db 20×30-as kistablót
• az összes kiválasztott tablóképet digitális formában, valamint az üvegezett, keretezett nagytablót is (70×100 cm)!

Tíz tanár részére ingyen:
• 4 db 10×7-es fotót
• 8 db igazolványképet
• 1 db 20×30-as kistablót
• az összes kiválasztott képet digitális formában
*30 fősnél kisebb létszámú osztály esetén kérd egyedi árajánlatunkat!

szalagavató

A középiskola utolsó évének legjelentősebb eseménye a szalagavató bál (no meg az érettségi…). Hogy az emlék kézzelfogható legyen, és szüleid, barátaid, vendégeid ne azzal legyenek elfoglalva, hogy Téged fotóznak, vállaljuk szalagavató bálok teljes fotózását. Egy-egy eseményen több fotósunk dolgozik egyszerre. Többezer képet készítünk, hogy biztos ne maradjon le a szalagtűzésed pillanata, vagy a legszebb táncmozdulatod.  Mobil stúdiót is ajánlunk, amit a helyszínen állítunk fel – ezzel profi stúdiókörülményeket is teremthetünk. A fotózást igény esetén kombinálhatjuk akár videózással is, így a fontos momentumok mozgóképen is megmaradnak. A fotózás díja 3000,- forint / fő (kb. 30 fős osztállyal számolva).

Filmes szolgáltatásaink

riport, portréfilm, tudósítás

Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik riportfilmgyártás területen. Vállaljuk komplett riport-, portréfilmek, bejátszók, tudósítások elkészítését.

koncertfilm, klip

Vállaljuk multikamerás rögzítéssel komplett koncertfilmek rendezését, felvételét. Vállaljuk klipek elkészítését, zenés rövidfilmek, teljes körű kivitelezését.

rövidfilm

Ha van egy jó ötlete, mi segítünk megvalósítani azt. Stábunk teljes körű partnere lesz komplett kisfilmek gyártásában. Kreatív csapatunk segítséget nyújt önnek a filmes koncepció kialakításában, a szinopszis összeállításában. Az első mozzanattól az utolsóig ötletekben gazdag partnerei leszünk filmjének megvalósításában.

esküvői film, rendezvényfilm

Életünk fontos pillanatai mint gyorsvonat rohannak el mellettünk. Felkészült és tapasztalt csapatunk azért dolgozik, hogy Ön át tudja élni ezeket a pillanatokat. A hiteles megörökítés a mi feladatunk, Ön pedig önfeledten koccinthat a sikerre, vagy táncolhat önfeledten az esküvő nagy napján.

kampányfilm, vírusfilm, reklám- és promóciós film

Az online adatforgalom jelentős részét ma már mozgóképi adatfolyam teszik ki. A legjobb reklám a film! Tudjuk, hogy milyen fontos Önnek saját terméke, szolgáltatása. Azonban amellett, hogy ez a termék, vagy szolgáltatás kiváló minőségű, fontos hogy partnerei, és a piac is értesüljön róla. Keressen meg bennünket, és mi segítünk komplett filmes marketingkampányának összeállításában. Legyen szó egyetlen termékről, vagy az Ön teljes vállalkozásáról, biztos lehet benne, hogy színes megoldásokban gazdag partnerre talál az ODPictures Art Studióban.

hír- és magazinműsorok gyártása

Cégünk vállalja komplex televízióműsorok, tudósítások ill. magazinműsorok teljes körű elkészítését.

filmgrafikai animációs és rajzolt film

Amit a kamera már nem bír, mi azt is megrajzoljuk Önnek. Legyen szó grafikai filmes utómunkáról, VFX-ről, vagy akár animációs film készítéséről – munkatársaink túlszárnyalják minden álmát, s az alkotásnak csak a fantázia szabhat határt. Forduljon hozzánk bizalommal és segítségére leszünk a CGI képalkotásban is.

vágási- és utómunka szolgáltatások

Ha a nyersanyag adott, már csak fel kell dolgozni ahhoz, hogy megszülessen a mű. Keressen fel bennünket és a segítségére leszünk vágásban, utómunkában, konvertálási és egyéb digitális film- és képfeldolgozási feladatokban. Narrációkészítési és szóló forgatási feladatokban is állunk rendelkezésére.

cinematográfiai szolgáltatások

A mozgófényképezés tudomány és művészet. Számunkra a kép több, mint egy megörökített pillanat. Örömmel készítjük el esküvői, vagy bármely más filmjét azzal a különleges művészi szemlélettel, melyet immáron több száz ügyfelünk üdvözölt. Komponáljunk képet közösen az Ön álmához!

tanácsadói, logisztikai, eszköz- és munkaerőbérleti szolgáltatások

A sikeres és eredményes filmkészítéshez sok minden szükséges, nem csak egy kamera. Cégünk az Ön segítségére lehet organizációs, logisztikai, koncepcionális és stratégiai feladatokban egyaránt.

internetes kommunikációs kampány

Ha elkészült kampány- vagy reklámfilmje, partnerei leszünk a publikációban is, amennyiben megtisztel bennünket megrendelésével.

légi felvétel, extrém felvétel

Mi ott is forgatunk, ahol senki más. Cégünk vállalja légi és extrém felvételek készítését. Állunk rendelkezésre akár GoPro kamerákkal, akár professzionális, UHD felbontású drone-okkal.

4K UHD filmek készítése

Stábunk a legfejlettebb technológiai követelményekhez illeszkedve dolgozik. Folyamatosan követjük a mozgóképgyártás fejlődését, így akár 4K azaz Ultra HD felbontásban is elkészítjük filmjét. Korszerű tömörítési eljárások alkalmazásával pedig a leggazdagabb szín – és képminőséget tudjuk biztosítani ügyfeleink részére.

többkamerás, élő közvetítés

Cégünk vállalja többkamerás HD (720p, 1080p) élő közvetítések teljes körű lebonyolítását. Kérje egyedi ajánlatunkat rendezvények, koncertek, vagy akár konferenciák komplex élő közvetítésének megvalósítására! Professzionális broadcast rendszereinkkel minden ügyfelünk számára elérhető áron és megbízható megoldásokkal állunk rendelkezésre az év minden napján.