rólunk


Széleskörű filmes és fotográfiai szolgáltatásainkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére az év minden napján!

Cégünk mozgóképpel foglalkozó fiatalos stábja 2008 óta rendületlenül dolgozik azon, hogy minden egyes filmes projekt tekintetében a legjobb minőségű termék kerüljön ki a kezei közül; fotográfusaink 2006 óta szolgálják ki ügyfeleinket a képalkotás ezernyi területén. Magasan kvalifikált kollégáinkból álló stábunk sajátos látásmódja adja az ODPictures portfóliójának sikerét,  sokszínűségét és harmonikus egységét. Munkáink során mindig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a születendő termék ne csak termék maradjon, hanem alkotássá, értékké váljon. Európa szinte összes országában elláttunk fotográfiai és filmes feladatokat, kiadványaink népszerűek az Egyesült Királyságban, a Fülöp-szigeteken és Brazíliában is.
Célunk, hogy újdonsült ügyfeleink ne csupán ügyfeleink, inkább barátaink és partnereink legyenek a jövőben.

A filmkészítés számunkra nem csupán forgatás és vágás. Ügyfeleink igényeinek megfelelően fényképeinkből fotókönyvet, naptárat, posztert, zászlót, de akár csempét is készítünk. Cégünk kreatív csapata segítséget nyújt önnek fotósorozatok, filmes koncepciók, forgatókönyvek kidolgozásában is. Tanácsadási szolgáltatásainkkal nem csak ötleteit váltjuk valóra közösen, hanem biztosítjuk az összhangot a munkában résztvevő minden érintettel. Számos területen volt lehetőségünk dolgozni a múltban Magyarországon és határainkon kívül egyaránt.

Fullframe érzékelővel ellátott gépeinknek, drónjainknak, stúdióinknak és élő közvetítést lehetővé tevő rendszereinknek köszönhetően a lehetőségek tárháza nálunk szinte határtalan. Együttműködésünk során a kidolgozás legvégső fázisáig tapasztalt, összeszokott munkacsoport dolgozik azért, hogy az Ön és cégünk között megszületett együttműködés mindkét fél számára értékes gyümölcsöket teremhessen. Örömünk kulcsa ügyfeleink elégedettsége: megrendelőink évek óta megelégedéssel veszik igénybe szolgáltatásainkat, tanúskodik erről számtalan visszatérő ügyfelünk és kétéves előfoglalási naptárunk.