tablók | portréfotók

Tablófotózást minden esetben az iskolátokban végezzük – hacsak az osztály nem máshol szeretné -, így nem kell kimozduljatok még az osztályteremből sem. Profi kollegáink mindenben segítenek nektek: az első ötletektől a megvalósításig. A fotózás során nagyméretű kijelzőn nézhetitek meg a rólatok készült képeket, és választhatjátok ki azt, amit a tablótokon szeretnétek majd viszontlátni. Egy-egy pattanást, bőrhibát nem kell elrejtenetek vastag alapozó alá! Profi utómunkacsapat retusálja a képeket, így ezeket eltűntetjük mi digitálisan. Természetesen kedvenc szépségpöttyeiteket megtartjuk, de csak akkor, ha szeretnétek.
Amint a tabló elkészült – bekeretezzük és beüvegezzük nektek – átadjuk, és máris kitehetitek kedvenc üzletetek kirakatába, hogy az egész város csodájára járhasson.
A tablóképeket digitális formában is megkapjátok, így nem lesz akadálya annak, hogy e-mailben küldjétek el távoli rokonaitoknak, vagy kitehessétek a Facebook-ra legújabb profilképeteket.
Természetesen, ha már Nálatok vagyunk, minden egyedi kérést szívesen teljesítünk. Nincs akadálya annak, ha szeretnétek néhány képet legjobb barátotokkal-barátnőtökkel párban, kiscsoportban, nagycsoportban.